Våre leiligheter og villaer på Kreta

På Kreta har vi 3 herlige leilighetshotell denne sesongen pr.d.d.Kjenner du noen som driver leilighetshoteller på Kreta, tips dem gjerne om oss, så markedsfører vi deres steder hos oss kostnadsfritt!

Alle 3 leilighetshotellene er familie eide å er blitt drevet i flere generasjoner. Vårt mål med Vip Reiser er å kunne tilby hjemmekoselige leiligheter, med hyggelig område rundt, samt at det er sentralt samtidig som du skal få sovne til bølgeskvulp å ikke til trafikk.

Høres dette ut som noe som kunne passe for dere, ja da anbefaler vi å booke neste ferie med oss.

Våre Leilighetshotell er:

Evangelos Apartments:

Leilighetshotell med 6 leiligheter, herlig hage å fri bruk/lån av badelaken, bøker og badeleker m.m. Her kan en også booke matkurs, billeie og utflukter m.m. I den herlige hagen er det også flere frukt trær som en kan forsyne seg av, etterhvert som det modnes. I appelsinsesongen, kan du også få presse egen fersk appelsinjuice om morgenen, å nyte til frokosten din, på en av dine 2 verandaer/balkonger i leiligheten, eller du kan ta med deg frokosten ut i hagen på en av de mange koselige sitteplassen. Ettermiddagshvilen kan du nyte i hengekøyen under svalende trær.

Ilias Apartments:

Ilias Apartments tilbyr 1 og 2 roms leiligheter med herlige senger og fine lyse leiligheter og gode uteområder tilhørende hver leilighet. Ilias ligger direkte på stranden i Platanias med tilhørende strand restaurant/kafe, hvor dere kan kjøpe alt fra frokost, herlig lunsj eller nyte en bedre middag i solnedgangen. Leilighetene som Vip Reiser disponerer her er de som nylig er renoverte, disse kan KUN bestilles via oss. Her har de også kaffetrakter i leilighetene for de som savner "norsk" kaffe på ferien sin.

 

Effi Apartments:

Effi ligger også rett v/stranden å er omringet av en aldeles nydelig hage, hvor det er flere flotte sitteplasser om en sko ønske å bytte ut stranden en stund. Det er også både 1 og 2 roms leiligheter her. Leilighetene er romslige, lyse og gode senger+ god størrelse på badene, som alle våre andre steder er det også her komplimentære toalettsaker som shampoo, dusjsåpe og håndsåpe bl.a. Det er også herlige solsenger rett utenfor den nydelige hagen.

Alle leilighetshotellene kan benytte seg av Gregorys Poolbar som ligger imellom alle 3 stedene våre. Her kan du velge å nyte dagen v/det store bassenget, barnebassenget eller v/stranden. Det er også 2 hele avdelinger med restauranter, en v/bassengene og en v/stranden. Det er også stor garderobe med både dusj og toaletter her.

Se egne album for bilder fra Evangelos, Effi og Ilias apartments.

Evangelos Apartments

Vårt hovedhotel/leiligheter på Kreta. Store og gode leiligheter med 1-2 balkonger/verandaer pr leilighet, nydelig hage, med felles basseng, restaurant/strandbar og solsenger rett ovenfor leilighetene. Det er også her alle aktiviteter, velkomstmøter etc. holdes. Her kan du leie leilighet hele året, utenom sesongen kan du også få leie leilighet på mnd. basis til en rimelig penge. For å få mest for pengene anbefaler vi alltid Kreta på våren og høsten, gjerne da april/mai og sept/okt. Dette er også de leilighetene du kan leie for langtidsleie vinterstid også. Pris vinterstid fra kr. 1200 pr.uke. Ta kontakt i innboksen for spm. booking etc. evt. via email: kontakt.vipreiser@gmail.com

Ilias Apartmetns

Herlige leiligheter som nettopp er renovert. Her er det både 1 og 2 roms leiligheter+ Superior leilighet. Det ligger også restaurant i tilknytning til leilighetene, hvor du kan nyte en lunsj eller en herlig middag i solnedgangen. Det er også her vi kan tilby flotte bryllupsfester, bursdager m.m. Vi kan hjelpe med så mye eller lite dere ønsker. Til priser du bare kan drømme om hjemme. Det er også et steinkast ifra Gregory's Poolbar, for de som vil bytte ut stranden innimellom. PS! De nylig renoverte leilighetene (3stk) kan KUN bookes via oss, v/bestilling andre steder er det ikke garanti for å få ønsket leilighet.
Kontakt oss via kontaktskjema evt: kontakt.vipreiser@gmail.com

Effi Apartments

Velkommen til Eff Apartments! En liten oase i samme området som Evangelos og Ilias, alle disse stedene drives av 3 flotte søskenbarn, 3 flotte damer som virkelig vet hva service betyr! Dette er bosteder utenom det vanlige her på Kreta, så bestill din drømmeferie her med Vip Reiser! Her er det studio for 2 og 2 roms leiligheter for inntil 4pers. For booking bruk kontaktskjema evt. epost: kontakt.vipreiser@gmail.com