Vip reiser – mennesker med reiselyst 

Intervju på AirToStay

Vi har intervjuet Tanya Gjøse som driver Vip reiser.

Dette er et spennende konsept som dekker reiser for både single, venner og familier.

Vip reiser hjelper til og med å arrangere hele bryllupsfester.

Går du derfor med tanken om å ha et middelhavsbryllup kan Vip reiser være et selskap du bør kontakte.

Eller er du interessert i gratis visningstur, ta en kikk hva Vip reiser sier om dette.

Navn: Tanya Gjøse
Alder: 43
Bosted: Bryne


Jobber med: Driver Vip Reiser. Dette er et reiseselskap som drives på frivillig basis. Firmaet startet for å gi personer med sykdommen Fibromyalgi et rimelig alternativ til helsereiser, samt få helse- og treningsråd på reisen. De reisende kan også få fysio behandling som de får refundert av Helfo. Dette er et spennende konsept som nå har vokst til å dekke tilbud både for single reisende, venner og familier. Reisene varierer også i tema, fra å være gruppereiser for mat, kultur, helse og opplevelsesreiser til det å feire hele bryllupsfester inkludert vielse og alt som hører til.

Aktuell som: Eier av VIP REISER OFFICIAL & Property Consultant at IPP Partners.

Hvor mange dager i året er du på reise? Ca 50-60, i utland og innland.

Hvor mange land har du besøkt? Minimum 16 land.

Hvilke gadget er et must på reise? Noe så enkelt som mobiltelefonen. Med en god telefon kan man komme langt i forhold til det å blogge om reisene, redigere nettsiden sin, ta flotte bilder, lage intervjuer og lignende.

Hva er drømmereisen? Å dra på øyhopping i Hellas. Dette for å få oppleve enda mer av Hellas sine bortgjemte perler.

Hva er den beste reise du har vært på? Helse-, Yoga- og mat-reisene jeg arrangerer til Kreta.

Dette fordi vi fokuserer på å bo på små familiehoteller som ellers måtte ha lagt ned på grunn av konkurransen fra alle de store “all Inclusive” hotellene på Kreta og i Hellas.

Vi fokuserer på at alle våre samarbeidspartnere på Kreta, alt fra taxi, matbutikker, kursholdere med mere, er firmaer som drives av lokale folk, som gjerne også er familiebedrifter.

Vi har mottatt masse takknemlighet fra disse firmaene om at de klarer å holde på i flere sesonger når vi hjelper dem å markedsføre og gi dem kunder, alt på frivillig basis fra vår side.

Hvilke nettside med tema reise er et must? www.vipreise.com  og http://vipreiser.ipptouch.pro
Her får du all informasjon om ferie i og ved Middelhavet, samt mulighet for gratis visningsturer til blant annet Spania & Nord Kypros, hvor man kan investere i selveierleiligheter og boliger med priser fra 2000 kr i leie pr. leilighet pr. uke, og det å kjøpe leiligheter og villaer starter på 290.000kr. Vi inviterer gjerne både dere og deres lesere med på gratis tur dit, som takk for dette intervjuet.

Hva er den beste maten du har spist på reise? Den herlig maten vi får på matkurs på Kreta, laget av Frinni fra Do it like a Cretan. Fordi det er lokal og fersk mat, laget fra hjertet.

Er det noe du savner i Norge som de har i utlandet? Genuin interesse for turister.

Ditt beste reisetips? Dropp vanlig Charter og reis med et av selskapene vi her forteller dere om. Velger dere en ferie med oss, lover vi dere en unik ferieopplevelse som vil gi dere venner for livet! Våre samarbeidspartnere er håndplukket av oss for at alle skal ha både råd og mulighet til VIP opplevelsen, selv på budsjett!

Strand eller byferie? Strandferie. Fordi å sitte ved sjøen gir meg sjelero. I flesteparten av hotellene og leilighetene vi samarbeider med kan du sovne om kvelden til lyden av bølger.

Men du kan også få bo i en herlig økovilla blant oliven- og appelsintrær. Du har drømmene og vi hjelper med å sette dem ut i livet for deg.

Hvor bestiller du reisene dine? Via Vip Reiser Official, eller en av IPP sine utleie ferieboliger/leiligheter.

Verdens beste by? Det må være Chania fordi det alltid er nye ting å oppleve der. Enten det er restauranter med herlig kortreist og frisk mat, shopping, bading eller en tur ut med en av båtene som har glassbunn. Da kan man oppleve en helt ny verden under havet.

All inclusive eller middag ute? Middag ute. Dette for å få flere valgmuligheter, samtidig som du støtter de lokale restaurantene og dermed også de lokale leverandørene til restaurantene.

Hva mener du det beste sparetipset er når du er på reise? Det beste sparetipset er å sjekke flypriser på tirsdager, da er de vanligvis lavest. Sjekk også med Vipreise.com via kontaktskjema vårt for å få de beste reisetipsene. Da får du den beste ferien til rimeligere pris.

Har du spesielle bestillinger for reisen? Jeg ber alltid om å få ekstra madrass på hotellet eller ferieleiligheten, så er du garantert en god natt søvn og kan nyte ferien maksimalt som du har sett frem til i så lang tid!