Påsketur

Velkommen til Kreta fra siste helg i april å 1uke til å oppleve den greske påsken med alt den har å tilby, av masse aktiviteter i Chania m.m.

Vi anbefaler også en tur til botanisk hage på denne tiden av året, da det er en fantastisk opplevelse å få oppleve blomstringen av alt du kunne tenke deg.

Vi anbefaler også å leie bil, eller bli med på de små togene for å besøke steder du ellers ikke hadde fått opplevt, nettopp det autentiske Kreta å den kretiske gjestfriheten.

Følg oss også på Facebook, hvor du vil finne fortløpende nyheter om påsketuren.

Følg linken nedenfor, for å komme til arrangementet med pris info. m.m. :

PÅSKETUR

Vil du bli med på helse & opplevelses reiser til Kreta?

Jeg har i flere år tatt meg et par turer i varmen et par ganger i året, å kjenner at dette er balsam for kropp og sjel, særlig siden jeg har fibromyalgi, kronisk migrene og store ryggproblemer og lever med smerter 24/7, å det ikke er felles reiser som blir dekket av staten, så ønsker jeg å samle noen som vil dra sammen med andre i lignende situasjon.

Slik startet denne herlige historien. Det er nå tilbakevendende fornøyde reisende med på turene å vi har i år også hatt turer å vårens tur er nå endelig klar til å presenteres for dere.

OBS!

Vi har nå utvidet turene til å være åpne for ALLE uavhengig av om en har kronisk sykdom eller ikke!!

 

Vi bor på et hyggelig leilighetshotellhotell som heter Evangelos Apartments i Platanias, med verdens skjønneste vertinne; Maria! Som får oss til å føle som å "komme hjem". Hun er også behjelpelig med å ordne transport til flyplassen når vi skal hjem+ booke tid på SPA for behandlinger m.m.

Det er også mulighet for å bo på Effi Apartmens og Ilias Aparments, som også tillbyr 2roms leiligheter, om dere er 2 eller flere som vil dele leilighet. Ta kontakt for pris. Husk å oppgi antall personer+ hvor lenge dere ønsker å være.

Alle leilighetene ligger rett v/hverandre å drives av 3 flotte jenter som alle er søskenbarn. 

Turene passer for deg som vil reise alene og bli kjent med nye kjekke mennesker, vil reise med venninnegjengen, familie eller kolleger m.m. Rett og slett for alle som vil lade batteriene og er intr. i nye kulturer, helse, avslapping og god mat!

Slik virker det!

  • Jeg ordner hotell  & transport
  • Utfluktsmuligheter
  • Felles lunch/middag et x ant. pr.uke.
  • Mulighet for coaching,
  • Helse og matkurs.
  • Tur til spa m.m.
  • Du booker selv fly, men vi er behjelpelige med å finne flypriser slik at du får det til lavest mulig pris.

 

Pris: leilighet for bruk alene pr.uke: fra kr. 4500,-  (leilighet pr.uke delt med annen reisende evt. reisefølge: Fra kr. 3990,- pr.pers.

For ekstra uke kr. 3800,- i leilighet til bruk alene og i delt leilighet kr. 2990,- pr.pers.

  

  • Maitur:    1 uke/ 2 uker avreise Norge 19/5

Litt om hotellet og området:

Evangelos Apartments ligger sentralt til i Platanias, rett v/stranden og offentlig herlig basseng med bassengbar og solsenger både v/bassenget og på stranden.

Det tar kun et par minutter å gå til hovedgaten i Platanias, hvor du kan shoppe, spise en god middag, eller ta en buss/taxi inn til Chania.

Her bor du midt imellom alt!  

Kjekt å vite

Innsjekking: 14.00 - 18.00 (andre tider etter avtale)

 Utsjekking: 09.00 - 11.00
 
 Utfluktsprogram og aktivitetsprogram kommer fortløpende, men vi kan love bl.a. spennende matkurs med våre fantastiske kursholder Frinni fra Do It like a Cretan + mat og opplevelsestur til Chania, med Frinni som guide, samt besøk på Vingård med vinsmaking m.m. Så her er det bare å glede seg.
Pris.eksempel på fly er pr.d.d. Kr. 3148kr fra Oslo og 3498kr fra Stavanger. Flypriser kan endres, så anbefaler å vente med å booke fly, da det raskt kan synke med min.1000kr. 
 
 
For påmelding/spørsmål: kontakt.vipreiser@gmail.com / evt. kontaktskjemaet her på siden!
 

Meld deg gjerne også inn i Facebook Gruppen vår: https://www.facebook.com/groups/854999824570895/