4. aug, 2015

Slankeoperasjon i utlandet?

Er du lei av å stå i helsekø her i Norge, men er utrolig skeptisk til å dra til utlandet?

 

Det var jeg også å lette  å lette etter seriøse firmaer som heller ikke var for kostbare, for da jeg skulle ha min slankeoperasjon (Gastric sleeve) så var det over 2års ventetid, på bare å få komme inn til kontroll på sykehuset.

Deretter enda ny ventetid på å få operasjon.Så etter å ha lett å lest i masse forskjellige forum og sider med folk som hadde valgt å operere seg privat, så endte jeg opp med å velge et lite firma i Danmark som heter   ABC-Kirurgi som drives av en fantastisk flott dame som lever og ånder for å gi topp service til sine kunder.

 

Hun er v/din side fra du tar kontakt, møter deg på flyplassen, hjelper med flybilletter, tar deg med på sightseeing i byen der du opereres, følger deg og er med deg på undersøkelsene før operasjonen og er med deg helt til du sovner i operasjons-salen å er der når du våkner+ er der på dagtid og kveldstid før du drar hjem. 

 

Jeg kunne skrevet så mye fantastisk å så mye flott at jeg kunne sikkert skrevet en hel bok.

For hvilken service og hvilken ekspertise denne damen og disse sykehusene har er noe en ikke får oppleve her i Norge ihvertfall.

 

(Nydelig kveld i Riga hvor sykehuset er)

 

Å jeg angrer ikke en dag for at jeg valgte å opereres privat istedenfor å stå i flerårig kø her i Norge.

Ja det koster litt, men er mye rimeligere en andre firmaer som jeg undersøkte å det går IKKE på bekostning av hverken sykehus, kirurger, sykepleiere eller service, det kan jeg si med hånden på hjertet.

Å skulle jeg ha valgt på ny hadde jeg valgt samme firmaet.

 

Så er du i tankeboksen om du vil ta til utlandet for en slik operasjon eller andre operasjoner, så send meg gjerne en melding så skal jeg fortelle så mye du ønsker.

Ta gjerne også en titt på Facebook siden til firmaet: https://www.facebook.com/pages/Abc-careforlife/780017315380273?sk=timeline 

Eller nettsiden deres:http://www.abc-kirurgi.dk/Dette høres kanskje ut som reklame men er ikke ment som det, det er kun min reise og min erfaring med dette flotte firmaet som hjalp meg til en bedre helse og hverdag!

(Bildene er av andre som også har benyttet seg av samme firma)