20. apr, 2015

KRONISK SYK OG MAMMA!

Hvordan gjør dere som er både mamma og kronisk syk og kanskje må være oppe hele eller deler av natten, fordi dere er så fulle i smerter?

 Her går det i litt tv-titting, deler avtanker med dere, å prøveå se frem til morgendagen å håpe at det blir en bedra dag da!

Livet mitt som kronisk syk er ikke en drømmesituasjon det er en ganske så tøff hverdag. Heldigvis er jeg så heldig at jeg ikke ble syk når datteren min var så liten, hun var heldigvis så stor at hun forstod at Mamma ikke alltid klarer å bli med på alt og ikke like lenge. Så vi både var og er flinke å ta vare på de små øyeblikk vi kan kose oss sammen å finne på kjekke ting sammen.

Så lenge kjærligheten, positiviteten og viljen til å lykkes er der, å vi har støtte i hverandre, så er ingen utfordringer for store!

Men det som gjør meg veldig trist er at når jeg hadde en blogg for noen år siden, så var det så mange som kom med tilbakemeldinger over hvor fint det var å høre om andre i samme situasjon, de følte de fikk så mye positivt ut av det og fikk lære så utrolig mye. Men det som skjedde i privatlivet mitt på den tiden var at det hele ble snudd til noe mørkt og negativt og nære personer tvilte på mine evner til å være en god nok Mor. Dette fikk med til å slette bloggen på dagen, ikke pokker om jeg skulle ha det mot meg samtidig som jeg daglig kjemper en kamp som aldri vil ta slutt.

Det som er sikkert er at jeg 110% av tiden min gir ALT ja ALT til de rundt meg inkl. min datter som alltid får både oppmerksomheten min og overskuddet jeg måtte ha den dagen. Jeg har stilt opp og kommer alltid til å stille opp 24/7 for både henne og de rundt meg. Det tror jeg også de andre som virkelig kjenner meg kan skrive under på.

Etter at jeg sluttet bloggen jeg tidligere hadde, fikk jeg stadig tilbakemeldinger om jeg kunne være så snill å begynne å blogge igjen, fordi innleggene og rådene mine var så dypt savnet.

Jeg gikk så lange runder med meg selv, før jeg etter et par år bestemte meg for å begynne å blogge igjen. Jeg håper bare at om folk lurer på noe så snakker de til meg og ikke om meg. Det er ikke den ting jeg ikke svarer på. Lurer noen på noe? Så spør meg! Jeg er ikke redd for å svare å jeg har heller ikke noe å skjule rundt dette.

 

Jeg er meg selv 110% JEG ER MEG, JEG ER IKKE SYKDOMMENE MINE!

 

Følg meg gjerne også her: www.healthdiva.blogg.no/ www.naturalhealthdiva.com

Legg gjerne igjen kommentarer nederst på siden <3 Klem